Благотворителен търг за топка с автографи от играчи на Милан сезон 2020/2021, включително Златан, Леао и други.
Приятели, искаме да помогнем на едно прекрасно момиче Евдокия Трайкова, която бе диагностицирана със злокачествен тумор в мозъка.
За да участвате в търга моля наддавайте в коментар под снимката до 24 юни в страницата на Фен Клуб Милан България ТУК. Начална цена 200 лв, като всяко надкачване да бъде с минимум 20лв!
От фен на Ботев Пловдив за фен на Локомотив Пловдив! Когато става дума за благотворителност и за оказване на помощ, тогава фенството може да се разгърне в най-добрата си светлина. Един от нашите членове и фен на Ботев Пловдив – Христо Шенчев, дарява тази топка за да се съберат пари за лечението на Евдокия, която е фенка на Локомотив Пловдив. Интересното, е че Евдокия се запознава със своя бъдещ съпруг именно на стадиона на мач на любимия Локомотив.
Евдокия е майка на две деца и заедно с мъжа си Румен Трайков са щастливо семейство изпълнено с мечти, любов и планове за бъдещето. За една година Румен губи майка си и баща си и когато си помислиш, че „няма накъде да стане по-зле“, тогава идва и ужасната новина преди близо два месеца с диагнозата за състоянието на Евдокия.
Започна се с първа операция, а след това и втора, която спаси живота ѝ. След втората интервенция остана с парализирана дясна част от тялото си и влошен говор. Близо месец се работеше с нея за раздвижване, дори успя на няколко пъти да прегърне дечицата си, но… Преди седмица стана ясно, че се налага трета животоспасяваща операция, защото туморът не е премахнат. Единственото място, което ѝ даде надежда, се намира в Турция, а необходимите средства са непосилни за семейството им.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space