Президентът на „Ал Хилал“ Анмар Ал Хаили даде подробности за неуспешните преговори с аржентинския нападател Лионел Меси. Клубът от Саудитска Арабия се опитал да подпише с нападателя през лятото на 2023 г., когато той напусна ПСЖ, но Меси предпочел да заиграе с екипа на „Интер“ (Маями).

„Бяхме в контакт с Меси, когато договорът му с парижани изтичаше. Предложихме на Лионел 1,4 милиарда евро, но той отказа, защото семейството му искаше да се премести в Америка. Изненадващо е, че футболистът отхвърли такова предложение в името на семейството си. Той се опита да ги убеди, но се съобрази с тях и отказа без колебание. Уважаваме това, защото семейството е по-важно от парите“, каза Ал Хаили, цитиран от NIBC.

През юли 2023 г. Меси премина в американския „Интер“ (Маями) като свободен агент. През годината си в клуба нападателят вкара 25 гола и направи 16 асистенции в 29 мача във всички турнири. С отбора аржентинецът спечели Купата на лигата./БТА

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space