Александър Томаш е новият наставник на Спартак (Варна). Специалистът бе представен на пресконференция на базата на “соколите”. Старши треньорът идва със своя щаб – Константин Мирчев, Тодор Кючуков, и Христо Колев – Бащата.

„Знам, че няма да е лесно, но знам какво представлява Спартак. Аз и моят екип ще направим всичко възможно, за да изпълним целите, които са ни поставени, но трябва да градим стъпка по стъпка. За мен това е предизвикателство. Знам, че ни чака много работа, но не се притеснявам от този факт. „Искам да покажем, че треньорството в България е живо“, бяха първите думи на Александър Томаш, предава Спортал.

„Търсим на всяка позиция хора. За нас освен индивидуалните качества, ще обърнем внимание и на характер. Трябва да са отдадени на клуба. Искам гладни хора, момчета, които да вярват в нещата. Над 10 години съм старши треньор.

Бил съм в ЦСКА, получавал съм предложения от Левски. Аз съм професионалист. Нека си има заряд от феновете по време на мача. Ще излизаме за победа. Как? Зависи от футболистите, с които ще разполагаме“, каза новият треньор на „соколите““, каза още наставникът.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space