Благой Георгиев отново напомни за себе си. И пак се гласи за става водеща фигура в роден отбор. Сайтът „Родопи 24″ обяви, че има нов изненадващ кандидат за акциите в Арда, а проверка на „Мач Телеграф“ показа, че става дума за Благо. Бившият национал се интересувал при какви условия Яшар Дурмушев би се разделил с акциите в клуба. Освен това е обявил, че има готов план за финансиране, който ще превърне „сините“ от Родопите в един от най-големите отбори в България. Зад него били няколко сериозни фирми, които щели да налеят милиони в Кърджали. Условието им е Благой Георгиев да бъде в ролата на президент на клуба. Вчера той заяви, че начело на този проект е фармацевтичен гигант, а той бил негов консултант по спортните въпроси. От „Родопи 24″ обявиха, че във вторник ще дадат повече подробности.

Както е известно, юношата на Славия придоби печална слава у нас покрай преговорите за придобиването на Левски с дружката му Джо Диксън. Преди това двамата цъфнаха в Скопие, където искаха да вдигнат на крака гранда Вардар, но бяха отрязани.

Иначе интерес към Арда имал и бивш собственик на Ботев Пд. Това е Георги Самуилов, който от 2016 до 2020 година издържаше „канарчета“. Той искал да разрасне бизнеса си в региона и Арда щял да бъде отлична реклама за това. Не е ясно обаче дали Яшар Дурмушев ще приеме една от двете оферти, или ще продължи сам да се справя с финансовата ситуация в Арда.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space