Огромно признание за българското съдийство – Радослав Гидженов ще ръководи финала на Европейското първенство за юноши до 17 г. Мачът за титлата между Португалия и Италия ще се проведе на 5 юни в Лимасол.

Гидженов се представя блестящо до момента в мачовете, които ръководи, и напълно заслужено спечели доверието на Съдийската комисия на УЕФА. От нейна страна пряк отговорник за турнира е известният от близкото минало нидерландски арбитър Бьорн Кайперс. Той е останал впечатлен от качествата на българския съдия и лично е настоял Гидженов да ръководи финала.

В надпреварата взеха участие съдии от 12 държави, като имаше представители на всички водещи футболни сили, което е допълнително признание за изключително успешното представяне на българския арбитър. Финалът на Европейското за юноши до 17 г. ще бъде достоен завършек на сезона за Радослав Гидженов, който се представи блестящо в българското първенство и ръководи едни от най-тежките мачове през сезона. Заедно с него на финала участие ще вземе и асистент-съдията Петър Митрев, който също е безпогрешен дотук в турнира.

Ръководството на БФС и Съдийската комисия изказват своето задоволство от назначението и пожелават на нашите съдии да се представят по същия успешен начин на финала.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space