Българският футболен съюз отбелязва днешния 1-и юни, Ден на детето, с кампанията “Повече от игра – Сила чрез единство”. Проектът, който е разработен в партньорство с европейската централа УЕФА, е част от дългосрочната стратегия на БФС за социална ангажираност. Основната мисия на стратегията е да демонстрира нагледно способността на най-популярния спорт в световен мащаб да разрушава социални бариери и предразсъдъци и да служи като най-прекия път за интеграция и равноправие в обществото.

Фокусът на настоящата кампания е върху най-младата аудитория – децата, а основното й послание е, че на терена всички сме равни и играем рамо до рамо в един отбор. Именно поради тази причина всяко дете заслужава своя шанс да бъде пълноценен участник в любимата игра. Осигуряването на тази възможност пък е абсолютен приоритет за Българския футболен съюз и УЕФА.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space