Националният отбор на България ще се събере на лагер в четвъртък, 30 май, в Национална футболна база “Бояна” и ще започне подготовка за предстоящите приятелски мачове с Румъния на 4 юни в Букурещ и със Словения на 8 юни в Любляна.

Ден по-късно – петък, 31 май, първите 15 минути на следобедната тренировка на “лъвовете”, започваща в 17:00 ч., ще бъдат открити за представители на медиите. Преди старта на заниманието – в 16:45 ч. – селекционерът Илиан Илиев ще застане пред журналисти, като брифингът ще се проведе на тренировъчния терен на НФБ “Бояна”.

В понеделник, 3 юни, националите ще отпътуват за Букурещ с полет от София в 12:30 ч. На летище “София” няма да има медийни изяви. Същия ден от 18:00 ч. селекционерът Илиан Илиев ще даде пресконференция на стадион “Стяуа” в румънската столица. Официалната тренировка на “лъвовете” започва в 18:30 ч., а първите 15 минути от нея ще бъдат открити за медиите. Националният отбор ще се завърне от Букурещ в сряда, 5 юни. Подробности за гостуването в Любляна ще бъдат оповестени допълнително.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space