Съдийската комисия на УЕФА потвърди доверието си в българския арбитър Радослав Гидженов на европейското първенство за юноши до 17 г., което се провежда в Кипър и му даде мач от елиминациите.

Така българинът става един от арбитрите, които европейската централа не освобождава, а оставя и за втората фаза. Гидженов ще ръководи четвъртфиналната среща между Дания и Чехия, която ще се играе утре (29-и май) на стадион „Амохостос“ в Ларнака.

До момента пловдивчанинът беше главен арбитър на Австрия – Уелс (3:0) от група В, както и Португалия – Франция (1:2) от група D. Оценките за работата му на терена, поставени от съдийския панел, са много добри и в резултат на тях УЕФА му гласува доверие и за елиминациите. Част от бригадата на Гидженов е и българският асистент-съдия Петър Митрев, който също се справя отлично с мачовете и остава за втората фаза.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space