Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори пред представителите на медиите преди утрешния финал за Купата на България срещу Ботев (Пловдив). Специалистът заяви, че тимът му е готов и е пределно мотивиран да спечели дубъл.

„При нас всичко е нормално. Аз винаги съм искал от играчите бързо да преминават от един мач в друг. Вярно е, че вече сме шампиони, но искаме и Купата. Отборът е готов мисля. Това са мачове, които трябва да бъдат спечелени. В тези мачове няма фаворити“, каза Дерменджиев, предава Sportal.

„Този мач е много специфичен и ако има разлика в класите, те не влияят толкова. Контузени играчи нямаме, с изключение на Фон Витри, когото го няма от няколко мача, а Текпетей е наказан. Наясно съм с титулярните 11. Всичко е възможно е такъв мач, всичко тренираме, включително и дузпи. Играчите знаят как да постигнат победа, въпреки че Ботев ще бъдат крайно мотивирани. За Себастиан Вия не мога да коментирам аз. Ако има нещо, ще го съобщим, когато му дойде времето.“

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space