Огромен скандал раздира един от отборите, замесени в битката за оцеляване в Efbet Лига. В Хебър (Пазарджик) се е стигнало до бой между футболисти, което е накарало Любослав Пенев да предприеме мерки и да отстрани играчи от първия състав.

Двама от основните футболисти са сгафили сериозно. Става въпрос за капитана Георги Вълчев и Стефан Цонков. Те са били уведомени, че договорите им, които изтичат в края на сезона, няма да бъдат подновени. Двамата участвали в сбиване с чужденци. Напрежението избухнало между Вълчев и Йоан Н`Зи. Двамата се сбили на тренировка, а бразилецът Жоао Сеско уж тръгнал да ги разтървава, но се намесил в полза на Н`Зи. Стефан Цонков също се включил в мелето, а Любо Пенев бил категоричен, наказвайки двамата българи, твърди Blitz.

Към момента няма официален коментар от Хебър след скандала. „Зелените“ имат нов важен мач утре – гостуват на Ботев (Враца) от 20:15 часа. Тимът на Любо Пенев е на спасителното 14-то място към момента с 30 точки. Врачани са на 15-ата позиция с 25 т.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space