Бившият волейболист Бранимир Баев почина на 38-годишна възраст след продължителна тригодишна борба с тежка болест. Той се лекуваше в турска клиника заради тумор в прасеца и в началото на годината имаше подобрение. Оказа се, че са възникнали усложнения в белите дробове след химиотерапиите и в началото на месеца беше преместен в интензивния сектор на турската болница, в която се лекуваше. Престоят в клиниката струваше по 40 000 лева на седмица – сума, непосилна за неговото семейство.

„С голяма болка в сърцето ми ви съобщавам, че моето любимо момче Бранимир си отиде от този свят!!! Загубата е голяма!!! Поклонението ще бъде на 12.5 неделя от 12:30 ч. в Ритуална зала „Утеха“ на Гробищен парк гр Дупница, а опелото в 13:30 ч. в църквата „Св. Иван Рилски“, написа съпругата Михаила Баева във „Фейсбук“.блиц

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space