Аматьорските футболни отбори ще могат да използват по седем резерви през новия сезон 2024/25, гласи едно от предложенията за промяна в Наредбата за първенства и турнири.

Работната група, която подготвя промените в документацията на БФС, ще го предложи за гласуване на Изпълнителния комитет в края на месеца.

Това ще се отнася за първенствата в Трета лига, както и за тези в областните групи, а по всяка вероятност и в детско-юношеския футбол. Задължително условие обаче остава седемте промени в състава да се направят в рамките на три прекъсвания на играта, без да се брои това между двете полувремена, пише Блиц.

В момента както в аматьорския, така и професионалния футбол у нас отборите сменят до пет от започналите като титуляри футболисти също при три спирания на играта.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space