УЕФА забранява на феновете по стадионите на предстоящото Евро 2024 да внасят плодове, съобщава “Мирър”.

На големия летен футболен форум, който започва на 14 юни в Германия, няма да бъдат позволени да се внасят “течности – напитки, пълнители за електронни цигари и други – и всякакви храни, включително плодове, като ябълки, банани, портокали и други”.Германските власти съобщават също, че екипите по сигурността на всички 10 стадиона, където ще се провеждат мачовете от Евро 2024, ще претърсват щателно чантите на феновете преди влизане, за да се търсят и изземват забранени предмети.

Наказанията за нарушаване на тези правила се изразяват в „изгонване от стадиона с докладване в полицията или забрана за посещение на стадионите за цялото първенство или за част от Евро 2024“.

Пушенето и вейп устройствата също ще са забранени. Макар че Германия наскоро легализира публичната употреба на марихуана, на стадионите за Европейското тя няма да бъде позволена. Сред забранените предмети влизат още факли, фойерверки и свирки, както и мегафони и така популярните от Мондиал 2010 в ЮАР вувузели.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space