Ботев (Пловдив) победи Берое при ветераните с 2:0. По този начин представителите на нашия клуб се класираха за полуфиналите на Купата на ветераните.

Под проливния дъжд в Хасково „жълто-черните“ успяха да се наложат след две попадения през втората част. Красимир Василев откри резултата, а Георги Андонов оформи крайното 2:0.

Радостин Кишишев, Иван Добревски, Николай Домакинов, братя Миневи и редица други известни футболисти браниха цветовете на Ботев. От другата страна за Берое личаха имената на Живко Желев, Веселин Пенев и други.

Така в рамките на месец Ботев спечели два пъти Дербито на Тракия. Първо успех в Стара Загора постигна първият тим с 3:0, а сега и ветераните се поздравиха с успеха в престижното съперничество. Чака се жребият за ½-финалите за Купата на ветераните.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space