Крумовград е в чудесна серия от единадесет двубоя без загуба в efbet лига. Сега за отбора на Станислав Генчев предстои мач със Славия, който е „задължителен” за новака в елита, ако иска да се класира в Топ 6. От „Мач Телеграф“ потърсиха старши треньора на отбора Станислав Генчев, който сподели мнението си преди сблъсъка.

„Във всеки един мач излизаме за победа. Смятам, че с представянето си до момента го показваме. Искам да играем в Топ 6, защото първо смятам, че ще бъде много престижно нашият отбор да играе в първата шестица и с най-добрите в България”, коментира Генчев

„Ако започнем да правим сметки и гоним 7-то място, след това нищо не ни гарантира, че ще го спечелим, защото другите отбори около нас са много добри – Арда, Ботев Пловдив, ЦСКА 1948. Дори и да останем седми след това има бараж, който също трябва да вземем, за да се класираме в Европа… Колкото по-предно е класирането, толкова по-престижно е това за нашия отбор. Аз искам да играем в първата шестица и да играем с най-добрите отбори”, каза още специалистът.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space