Новият треньор на ЦСКА Стамен Белчев  ще промени схемата на тима и използваният от Нестор Ел Маестро ромб ще остане в миналото. Вместо това хасковлията ще използва любимата си система 4-2-3-1, като в средата на терена срещу Ботев ще действат Юга, Кареасо и изнесеният по-напред Линдсет.
Амос Юга пристигна в Борисовата градина по време на втория престой на Белчев начело на тима и дебютира с червената фланелка именно под негово ръководство, припомня Тема спорт. Същото се отнася и за Матей и Вион, които също ще бъдат титуляри днес. Тогава специалистът работи още с Густаво Бусато и Иван Турицов. Звезда на ЦСКА в първия му период начело пък бе Фернандо Каранга.
Именно той ще води червеното нападение днес. По едното крило ще действа Данило Асприля, а на другото най-вероятно ще застане Тобиас Хайнц. Норвежецът не разполага с нужната скорост за тази позиция, но липсата на алтернативи и визитката му, която показва, че и преди е бил използван на нея, го правят фаворит за титулярно място.
В ядрото на защитата ще се завърне капитанът Матей, който получи почивка във фаталния за Нестор Ел Маестро двубой с Пирин (1:2).

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space