Завърналият се начело на ЦСКА Стамен Белчев обяви на пресконференцията по представянето си, че голямата цел пред „червените“ този сезон е спечелването на Купата на България.

„Има разлика от последния път. В кухнята на ЦСКА съм, така че обстановката ми е позната, знам с какво се сблъсквам. Никога няма да коментирам мой предшественик. Имам някои неща, които ще променя спрямо философията ми за футбола. Знам с какво разполагам и с какво се захващам. Мисля на този етап да бъда полезен“, започна Белчев.

„Да, разликата от Лудогорец е голяма. Ще излизаме всеки мач за победа и в края ще правим сметките. Купата на България е целта, и да играем в Лига Европа“, подчерта специалистът.

„На този етап много ще е трудно да станем шампиони. Реалната цел е Купата, но ЦСКА винаги се бори за най-високото“, категоричен е Стамен Белчев.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space