Страшен екшън на автомагистрала „Тракия“ е съпътствал вечното дерби Левски – ЦСКА (0:2). За инцидента се разбра от бюлетина на полицията в Ихтиман.

Скандалът е завършил с трима арестувани футболни хулигани.

Съобщението от РУ-Ихтиман:

„Около 12:40 часа на 7 април в РУ-Ихтиман постъпил сигнал за сбиване между фенове на Левски и ЦСКА, възникнало на автомагистрала „Тракия“. На място незабавно били изпратени полицейски служители.

banner

Пред тях трима мъже заявили, че по време на задръстване непознат мъж е излязъл от лек автомобил и е започнал да нанася удари с твърд предмет по колата им, вследствие на което е счупено задното стъкло и са причинени щети по купето.

Служителите на реда бързо установили посочения от потърпевшите автомобил и задържали водача и двамата му спътници. Сходен сигнал постъпил в РУ-Ихтиман около 14 часа.

Мъж съобщил, че пътувайки за футболната среща в столицата, в района на 31 километър на автомагистрала „Тракия“ му е бил нанесен побой от непознати мъже, излезли от два автомобила, които нанесли и значителни материални щети по колата му, след което се оттеглили в неизвестна посока.

По двата случая са образувани досъдебни производства. Действията по разследването продължават под надзора на прокуратурата“.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space