Ботев и Черно море завършиха 0:0 в мач от 26- ти кръг на efbet Лига. Двата отбора се вкопчиха в здрава битка, но не създадоха много чисти голови положения.
В 12′ Акере изведе Мохамед Брахими, който стреля към вратата, но Дюлгеров нямаше проблеми и улови.
В 24′ Исмаил Иса добре си измъкна и от малък ъгъл стреля, топката премина близо край лявата греда.
Последва опит на Ивелин Попов от дистанция, койтопрофуча близо до дясната греда.
В края на първата част Самуел Акере получи пас от Ивелин Попов и стреля с левия крак. Топката срещна ръката на Живко Атанасов и домакините поискаха дузпа, но главния съдия Валентин Железов остана безмълван, нямаше и намеса на ВАР, което вбеси феновете на жълто- черните.
В 47′ Самуел Акере стреля от легнало положение, но твърде неточно. В 69′ Уме отправи много слаб шут към вратата на Иван Дюлгеров.
В 88′ Попов намери Атанас Илиев в дъгата на наказателното поле. Нападателят спря топката с левия крак, но отправи много слаб удар по земя, с който не затрудни Ханкич. Последва неточен удар на Георги Николов.
Сега за Ботев няма време за почивка, въй като в четвъртък му предстои тежко гостуване на Борое

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space