Първо, искам да кажа, че съм горд с футболистите си, защото се изправихме срещу отбора, който е най-напред от всички организационно и финансово. Ние имахме сърца, имахме тази публика и за още един човек- добре дошла Нина отново в клуба. Мисля, че сме на прав път. Добра година за нас. Това каза треньорът на Локо Александър Томаш след загубата от Лудогорец.
„Боли в последната минута. Това е футболът, понякога е жесток. Направихме грешки на растежа.
Всички следваме клубната политика на собственика. Искам да го поздравя, направи и невъзможното последните две седмици. Разочарован съм от начина, по който загубихме, но трябва да го преодолеем.
Не ни достигат дребни неща. Доволен съм от футболистите. Създадохме ситуации, притиснахме Лудогорец. Трябва да се готвим за следващия мач. Надявам се да сме в топ 6, най-хубавите мачове срещу най-добрите отбори са там, това са мачове, където младите футболисти могат да израснат“, заяви Томаш.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space