Новоизбраният Изпълнителен комитет на Българския футболен съюз ще бъде вписан в Търговския регистър в понеделник, 1 април, популярен като Деня на шегата. Информацията е на dsport.

Избраните членове, които ще бъдат част от новия Изпълком ще са Георги Иванов танас Фурнаджиев, Николай Изов, Михаил Статев, Любомир Пейновски, Николай Андреев, Мила Христова, Румян Вълков, Атанас Караиванов, Николай Лазаров, Даниел Панов, Калин Каменов, Пламен Манолов и Теодор Тодоров, които бяха предложени от президента Георги Иванов, както и Димитър Георгиев, който бе предложен от клубовете и попадна в Изпълкома.

Първото заседание ще бъде на 3 април (сряда) от 13:00 часа, като на него предстои да бъдат избрани вицепрезидентите на БФС, като по непотвърдена информация се очаква те да бъдат трима.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!