Destiny

Мачът от турнира за Купата на България между Хебър и ЦСКА - София ще се играе на стадион “Локомотив” в Пловдив

Мачът от турнира за Купата на България между Хебър и ЦСКА - София ще се играе на стадион “Локомотив” в Пловдив, съобщи "Дспорт", а фен клубът на пазарджиклии потвърди информацията. Причина за промяната е лошият терен на стадион “Георги Бенковски” в Пазарджик, който притесни сериозно домакините.

Двубоят остава по програма на 22 септември (сряда) от 16 часа. Първоначално Хебър обяви “вход свободен” за сблъсъка, но при наложилата се промяна има вероятност да бъдат пуснати билети в продажба.

Ето какво гласи съобщението от страницата “Фен Клуб Хебър” в социалните мрежи:

“Жалко за всички, които имаха очаквания за празник в Пазарджик. В интервю с Николай Митов по-рано бе споменат терена, като той взе отношение и по темата за лошото му състояние: “Аз искам най-много от всички да играем на хубав терен, но към момента това е реалността и не можем да направим нищо за да го върнем толкова бързо до перфектното му състояние, в което беше през пролетта".

Без значение състоянието на терена обаче, това решение лишава Хебър от предимството да бъде домакин, а известна част от публиката да наблюдава срещата на живо. Бихме призовали да се извлекат поуки от това фиаско, но няма смисъл, защото призивите ще останат глас в пустиня!”.

Banner 468 x 60 px