Около 7-8 хиляди зрители очакват домакините от Азербайджан на мача с националния отбор на България, съобщиха за БТА местни журналисти. Срещата е в понеделник (25-и март) от 18:00 часа българско време на стадион „Тофик Бахрамов“ и с нея ще приключи първото издание на турнира FIFA Series.

В момента продължава продажбата на билети по касите в Баку, както и в интернет-порталите. Мачът между България и Азербайджан е оценен между 2 и 30 маната за различните трибуни и сектори (официален курс 1 манат = 1.06 лева).

На срещата Азербайджан – Монголия бяха продадени 3954 билета при общ капацитет на стадиона „Тофик Бахрамов“ от 31 200 места.

„Играта срещу Монголия не може да бъде оценявана поради класата на този противник. Но положителното е победата. България е друго ниво и очакваме двойно повече публика от първата среща“, коментираха местни репортери.

banner

Азербайджан спечели в петък с 1:0 срещу Монголия, а два часа по-рано България победи Танзания със същия резултат.

В исторически план това ще бъде мач номер 4 за двете страни. До момента в трите двубоя българите са спечелили два, а един е завършил наравно. Две срещи са се играли в Баку, а една в София.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space