Само 3 точки са необходими на Локомотив Пловдив в оставащите 5 мача до края на редовния сезон, за да изпълни първата си цел – попадане в Топ 6, показва проверка в класирането. В момента черно-белите са с 47 точки, а заемащите седмо и осмо място Арда и Крумовград имат по 35 т. Двата тима няма как да завършат едновременно с 50 пункта, тъй като веднага след настоящата пауза за националните отбори ще се срещнат в Кърджали. Локо Пд пък има предимство в директните мачове както срещу Арда, така и срещу Крумовград.
До края на редовния сезон смърфовете приемат на „Лаута“ Лудогорец, Черно море и ЦСКА 1948, а гостуват на ЦСКА и Берое. Основната цел пред отбора, която бе начертана и от собственика Христо Крушарски, е участие в турнира Лига на конференциите, припомня Тема спорт.
Това може да стане евентуално чрез приключване на четвърто място в класирането и спечелване на баража срещу отбора, класирал се седми.
Другият вариант за директна промоция в Европа е спечелване на медали, но това изглежда почти невъзможно предвид преднината на Черно море и ЦСКА от 7 точки в момента.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!