Новият президент на БФС Георги Иванов е поканил на работа в централата Павел Колев. Двамата са имали разговор преди три дни, но Гонзо не е получил положителен отговор.

Те ще имат нова среща.

Целта на Иванов е да назначи Колев на поста, който самият той заемаше доскоро – технически директор.

„Изпълнителен директор на БФС си е Борислав Попов. Човекът е пред пенсия, но въпреки това Гонзо държи на него заради огромния му опит. Георги Иванов търси технически директор, човек, който да играе неговата роля, в която бе до конгреса“, поясниха запознати.

banner

Попов е ръководителят с най-голям стаж в БФС – той е изпълнителен директор от 2006 година.

Павел Колев пък натрупа доста опит в управленските среди на футбола. Беше в БФС в периода 2015-2019 година, когато изпълняваше ролята на заместник-изпълнителен директор именно на Борислав Попов.

След това стана изпълнителен директор и на Левски, но след идването на Наско Сираков напусна „Герена“.

Ръководните функции на бившия спортен журналист продължила и в Локомотив Пловдив.

През 2009 г. става пресаташе на Българския футболен съюз, като по-късно е назначен за ръководител на отдел „Връзки с обществеността и медии“. От 22 юни 2015 година е заместник-изпълнителен директор.блиц

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!