ОВЕН

Честит национален празник на всички българи-родолюбци! Научавате в почивния и празничен ден, че увеличават заплата ви, а материалните успехи ще ви главозамаят. Не си струва заради приходи от отдавна положен труд да допускате грешки на работното място, които ще ви донесат загуби. Не бързайте да харчите и не обмисляйте инвестиции.

Преценете добре възможностите си и не ги надхвърляйте, за да не се провалите. Вечерта се пригответе за приятни романтични изживявания. Любовта на партньорите ви липсва, затова се постарайте да си възвърнете хармонията както в чувствата, така и в секса и то още днес.


banner

ТЕЛЕЦ

Честит национален празник на всички българи-родолюбци! Денят е почивен и празничен благоприятен за поставяне на ново начало, свързано с материалното ви състояние, ако не сте зависими от други хора. Всички импулсивни начинания са обречени на неуспех. Използвайте добре своите професионални шансове, за да ви предложат повишение или по-добра позиция на работното място.

Несемейните жени са пред своя звезден миг на среща с любовта. Очаква ви ново любовно увлечение. Сексът ще ви достави удоволствие, ако чувствата ви са споделени. Ще изживеете незабравими интимни мигове с партньор Скорпион.

БЛИЗНАЦИ

Честит национален празник на всички българи-родолюбци! Струва ви се, че проблемите, които са възникнали във връзка с новите ви задачи, ще ви провалят, но повод за притеснение не съществува. Липсата на активност ви вреди, но пък денят е почивен и празничен и ви полага отмора. Прекалено напрегнати сте и емоцията ви пречи.

Ако преодолеете напрежението и не се изпокарате с колегите си, успехът е с вас. Време е да се вгледате в себе си и да осъзнаете какви чувства изпитвате. Ако не сте семейни жени и целта ви е съвместно бъдеще без чувства, няма да сте щастливи. Семейните и влюбени в своите брачни половинки ги очакват романтични мигове и сексуални удоволствия.

РАК

Честит национален празник на всички българи-родолюбци! Денят и почивен и празничен. Не давайте израз на желанието си да блеснете с успехите си точно днес. На вашето работно място веднага се захванете с нови задачи. Подредете ги по важност и след това направете крачката към тяхното изпълнение.

Не разчитайте на подкрепата на вашите колеги. Прибързаността е забранена. Не изневерявайте на партньора си, само защото сте се усъмнили в неговата вярност. Сами ще предизвикате реакция, която няма да ви хареса и ще ви отдалечи. Не разчитайте на хармонични сексуални отношения, заради вашето поведение, което е раздразнило интимния ви партньор.

ЛЪВ

Честит национален празник на всички българи-родолюбци! Поставете начало на обогатяване с нова и полезна информация, а почивния и празничен ден помага на желанието. Възможно е запознанство, което ще прерасне в сериозни делови отношения и може да доведе до съдружие в бизнеса ви. Деловите разговори са успешни, ако си наложите спокойствие, не проявявате агресия и не се стремите да налагате мнението си.

Не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при среща с интимния партньор, за да не съсипете хармонията в отношенията си. Проблемите в сексуално отношение се дължат на липсата на самочувствие в този ден, заради самовнушението, че не сте достатъчно привлекателни.

ДЕВА

Честит национален празник на всички българи-родолюбци! Денят и почивен и празничен, но позволява да обмислите предстоящо ново начало, което отдавна планирате. То е нов обрат в живота ви и поемане в нова посока, която ще ви издигне на нов връх. Не бъдете прибързани в желанието си да се покачите на върха на професионалната стълбица, защото ще си спечелите подигравките и омразата на колегите си, ако решите да провеждате разговорите в този ден.

Семейните жени да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните могат да срещнат своята голяма любов и да бъде щастливи. Ако сте семейни сексът ще ви зареди със сили.

ВЕЗНИ

Честит национален празник на всички българи-родолюбци! Ще постигнете всички свои цели, въпреки почивния и празничен ден. Скоро ще получите висока оценка за възможностите си. Професионалните ви задължения изискват да сте максимално концентрирани и организирани. Обмислете най-краткия път за разрешаването на важни проблеми на работното място и коригирайте своите грешки.

Не допускайте проблеми в семейството си. Очертава се възможността за краткотрайно увлечение. Любовта на интимния ви партньор със сигурност ще ви зареди с нови сили. Не пренебрегвайте сексуалните си изживявания, заради липсата на хармония в отношенията ви.

СКОРПИОН

Честит национален празник на всички българи-родолюбци! Независимо от неприятностите с вашите роднини, които ви изнервят без да се съобразят, че не я почивен и празничен и пречат на вашите планове, обмислете как да подобрите финансовото си състояние и да стабилизирате живота си. Не проявявайте наивност.

Трудностите на работното ви място, са преодолими с търпение и упоритост. Неизвестно защо не се чувствате в хармония със себе си и с хората от обкръжението си. Обсебени сте от мисълта за любимите си хора и искате час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви очакват незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са естествен край на приятните вечерни часове. Бъдете нежни и се отдайте на чувствата си.

СТРЕЛЕЦ

Честит национален празник на всички българи-родолюбци! Поставете началото на нови занимания, които отдавна подготвяте, а и сте уверени в успеха си. Не пропускайте да се обогатите с нова полезна информация през почивния и празничен ден. Работата ви получава висока оценка. Не взимайте прибързани решения за промени и съхранете постигнатото.

Импулсивните действия ви вредят. Възможно е новите запознанства в личен план да прераснат в дълготрайна връзка. Ако сте семейни се пазете от изневяра, мили жени. Не сте единствените, които се отдават на сексуални изживявания със случайни партньори, но днес те ви гарантират инфекции и болести.

КОЗИРОГ

Честит национален празник на всички българи-родолюбци! Заемете се със спешни делови задачи , ако и в почивния и празничен ден сте на работното си място. Ако нямате знанията, по-добре не се съгласявайте, за да избегнете финансови загуби и унизителните иронични забележки. От сутринта очаквайте недоразумения, с ваши колеги, които имат претенции към вашите приходи.

Не се поддавайте на техните провокации. Появата на бивши ухажори ще ви създаде проблеми. Самотните ще се радват на романтична среща. Няма да постигнете нищо, ако решите да сте агресивни по време на секса с любимия си, особено ако не сте семейни.

ВОДОЛЕЙ

Честит национален празник на всички българи-родолюбци! Поставете началото на нови занимания. Днес въпреки че деня почивен и празничен, сте устремени към стабилност и имате възможност да потърсите нови начини за печалба. Служебните задачи отхвърляте с лекота. Неприятностите ви заобикалят. Неприятели ще се опитат да ви злепоставят.

Не обръщайте внимание. Партньорските отношения с представителите на противоположния пол ще са успешни и ще ви донесат взаимно удовлетворение. Несемейните жени ще изживеят незабравими романтични мигове.

РИБИ

Честит национален празник на всички българи-родолюбци! Ще научите за промени на работното място, които са неочаквани за вас в почивния и празничен ден, но ви носят полза. Нямате повод за притеснения. Задължителен е анализът на собствените грешки и пропуски, за да избегнете бъдещи затруднения. Предпазвайте се от рисковани начинания.

Днес е добре несемейните жени да се замислят за създаване на семейство, да не отказват покани за развлечения и да се огледат за подходящия партньор. Семейните жени да се отдадат на интимни мигове и сексуални преживявания.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!