Антъни Джошуа постигна една от най-бляскавите победи в кариерата си, след като унищожи и вероятно приключи боксовото поприще на високо ниво на Франсис Нгану.


Ей Джей прати в нокдаун бившия шампион в тежка категория на UFC в първия рунд, след което още веднъж във втория. Камерунецът показа “сърце” и се изправи, но само за да бъде препариран отново и пратен категорично на земята за общо трети път, с което беше сложен категоричен край на дуела.

Нгану си повдигна акциите с блестящата битка срещу Тайсън Фюри, която загуби, но спечели симпатиите на феновете и дори беше победител в очите на много от зрителите. Джошуа обаче го унищожи за по-малко от шест минути и се завърна на върха във всеобщото мнение на почитателите на тежка категория.

banner

Джошуа вече има 28 професионални победи и 3 поражения, а това беше 25-ият му нокаут. Нгану записа втора загуба във втория си боксов мач, но все пак те са срещу Тайсън Фюри и Ей Джей – двама от тримата най-добри в занаята.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space