Ако Михаил Касабов и Георги Иванов се кандидатират за президент на БФС, това ще е конфликт на интереси. Мнението е на друг претендент за поста – Димитър Бербатов, който се срещна с представители на клубове от пловдивския регион.

„Относно Михаил Касабов – Всеки клуб е свободен да издигне кандидатурата на когото прецени. Но в същия момент този човек трябва да каже – да, благодаря, ще се кандидатирам.

Разбира се, цялото нещо повдига доста въпроси. Има конфликт на интереси под някаква форма. Тази неща трябва да бъдат изчистени, за да се проведе конгресът по честен и демократичен начин.

banner

Същото важи и за Георги Иванов. В крайна сметка ако работиш в БФС и в същия момент се кандидатираш за президент, това означава, че трябва да излезеш от структурите на БФС, за да покажеш, че няма да си в организацията на конгреса и да дърпаш нещата към себе си“, смята Бербатов.

Кандидатурата на Касабов, който е вписан като изпълняващ длъжността президент на централата след оставката на Борислав Михайлов, беше издигната от Славия. Самият той вече потвърди, че участва в битката за поста.

Зад Георги Иванов-Гонзо, който все още е технически директор на БФС, застанаха аматьорският Ахелой и втородивизионният Добруджа, припомня bTV.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space