Destiny

Защитник на Локо: Трудно ще остана в клуба

Защитник на Локо: Трудно ще остана в клуба Blitz

Защитникът Кристиан Гомис призна, че много трудно ще остане в Локомотив Пловдив. Според футболистът договорът му изтича на 30 юни тази година. Футболистът даде интервю в родината си и заяви, че ще търси нови предизвикателства, като се надява да получи предложение от отбор от Лига 2 на Франция.

Той пристигна в Локомотив през октомври миналата година, а в края на сезона успя да стигне и до титулярното място. Преди няколко месеца обаче от "черно-белия" клуб обявиха, че договорът на играча е удължен.

„Футболистът, който бе на моя пост, беше контузен, аз се възползвах от шанса си и започнах да играя като титуляр. Локомотив имаше успешен сезон, след като завърши на второ място в шампионата. Сега може да играем в Лига Европа. Моят договор обаче изтича на 30 юни. Дори да получа доверието на треньора се колебая дали да остана. Бих искал да се завърна във Франция. Ще трябва да взема решение“, каза Гомис пред actu.fr.

„Преминах един крайъгълен камък този сезон. Не ме интересуват предложения от N1 или N2 във Франция. Ако успея да си намеря място в Лига 2, където да имам шанс да играя, това може да е добро предизвикателство за мен“, казва още футболистът.

„Бих искал да намеря клуб до средата на юли, за предпочитане във Франция. Ако трябва да се върна в чужбина, ще го направя. Аз съм авантюрист, нямам нищо против да пътува“, допълни играча.

Banner 468 x 60 px