Вторият отбор на Локомотив (Пловдив) записа равенство в последната си контрола от зимната подготовка. Момчетата на Христо Златински изиграха добър мач, като завършиха 2:2 с Левски II (София) на помощния терен на „Лаута“.

В 10-ата минута, само в рамките на няколко секунди, двата тима си размениха по едно опасно положение. Иван Кръстев бе близо до това да открие за Локомотив, а в ответната атака играч на Левски нацели страничната греда. „Черно-белите“ имаха по-добрите положения в следващите минути, но „сините“ откриха първи резултата с гол в 38-ата минута.

В началото на втората част Иван Узунов бе спънат в наказателното поле на столичани и съдията отсъди дузпа. Зад топката застана Васил Църцев, който бе точен за 1:1. Десет минути по-късно Локомотив стигна до пълен обрат. Центриране на Мартин Хайдаров бе засечено с глава от Иван Узунов за 2:1. Гостите стигнаха до равенството в 83-ата минута. Състезател в синьо засече топката с глава и оформи крайното 2:2.

banner

Това бе последната проверка на „черно-белите“ преди подновяването на Югоизточна Трета лига. Следващата неделя (18.02) Локомотив II е домакин на Спартак (Пловдив) от 14:00 часа.

Вижте четирите гола от днешната контрола в следващото видео:

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: plovdivnews1@gmail.com

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!