Николаос Цитиридис вече е сгоден. Малко преди Нова година той е дал пръстен на любимата си – актрисата Боряна Братоева. Повече от две години двамата крият връзката си, но афиширането й се случи на грандиозното парти за откриване на новия телевизионен сезон на bTV именно тогава. Красавицата дойде в края на събитието, за “да си прибере мъжа”. След случката двамата започнаха да се появяват заедно, но не споделяха как е станала заварката.

“Имам човек до мен. Да!”, призна първа красавицата, но не уточняваше, че това е именно Цитиридката. Младата дама стана известна с участието си в комедийния сериал “Съни бийч”, а преди това със сериала “7 часа разлика”.

Боряна Братоева, а не Николаос е инициатор на романтичната им връзка, която продължава вече трета година. Актрисата го харесала от първия епизод на шоуто му и дори се съревновавала с колежка за сърцето на комика.

banner

“Нашата връзка е дело на един бас между мен и колежката ми Патриция Пъндева от Пловдивския театър”, призна Боряна в последния епизод на шоуто на комика, преди то да бъде свалено от ефир. За съжаление предаването имаше доста лош рейтинг и малцина го гледаха.

Боряна и колежката й, с която са близки приятелки, се обзаложили за 20 лева коя първа ще оплете Николаос. Братоева вече била хвърлила око на комика с гръцки корени, но се осмелявала да предприеме първа крачка в съблазняването му, докато колежката й я мотивирала с облога. Двете си стиснали ръцете, след като хапнали и обърнали по чаша вино в дома на Пъндева. За баса ги провокирал Николаос, който тъкмо тогава се появил на тв екран с поредния епизод на шоуто си. Като го видели, двете актриси въздъхнали тежко. Покрай това започнали да се шегуват чие право е да се пробва да сваля Николаос, което още повече ентусиазирало Братоева, тъй като е със състезателен характер. Актрисата, която е запален геймър, възкликнала: “Не! Той е мой!”.

Така се стигнало до облога коя първа ще стигне до Николаос, с условието никоя да не му пише. Според Боряна и да му била писала, комикът едва ли щял да й отговори тогава, тъй като вече се бил понадул.

Цитиридис пък подчертава, че по всяка вероятност щял да отвърне на съобщение от актриса.

“Ти тогава даже не знаеше коя съм”, сряза го Боряна, ухилена до уши.

Николаос действително нямал представа коя е варненката, когато за първи път я интервюирал. Никога не я е гледал. Затова може би не е усетил, когато Боряна го ухажвала при първото им интервю. Тъкмо тогава младата актриса съзряла възможност да спечели баса с колежката си. Само че заради пандемията интервюто било по интернет, което провалило плановете й. Малко след това онлайн гостуване Братоева и Николаос си разменили инстаграм профили. Актрисата видяла негова снимка с тениска на нейна любима музикална група и си казала: “Нещо трябва да се случи, защото трябва да имам тази тениска”. Боряна, която след дистанционното гостуване участва още веднъж в шоуто, но вече присъствайки в студиото му, не издаде как точно е започнала връзката им. Ясно е, че това се е случило след второто й гостуване при Цитиридис и двамата вече живеят заедно, пише “България Днес”.

Николаос, който вече е на 30 години, няма против да бъде млад татко. Братоева му е кака – тя е на 34.

Това е втората сериозна връзка за комика. С предишната си любов дори се бил запътил към сватба. Гъркът и въпросната му избраница се сгодили и дори започнали да търсят място за сватба. Николаос бил само на 20 години, заради което променил решението си. С годеницата му се разделили без скандали. Тя открила любовта в лицето на приятел на Николаос. Нико се съсредоточил основно върху кариерата си.

“Сега съм лудо влюбен и това продължава доста. Никога не съм очаквал, че може да ми се случи”, изповяда се ексводещият в “Търси се”. Е, да очакваме “Горчиво и наздраве” до края на годината.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!