Крушарски: Неделчо казал на Гонзо, че ЦСКА ще вземе Купата и ние ще играем в Европа и като трети, какво толкова

мач телеграф мач телеграф

Слец изявлението на Георги Иванов и Христо Крушарски направи коментар на ситуацията с програмата в първенството. Собственикът на Локо (Пд) е на бизнес пътуване в Русия и поддържа връзка с хората от клуба само по телефона.

„Говорих с Гонзо и наистина съм потресен от това, което се случва. Неделчо му е казал, че ЦСКА ще вземе Купата и ние ще играем в Европа и като трети, какво толкова. Обиден съм не са друго, а защото ме надмина като гадател. Как така отсега знае кой ще вземе Купата и кой ще играе в Европа. Мислех си, че аз съм най-голямата Ванга“, обясни Крушарски.

„Очевидно е, че такава се дава предимство на наш конкурент и е нормално да реагираме. Не мога си представя защо са тръгнали точно срещу мен, който винаги съм играл честно срещу всички и при мен Локомотив показва най-големия феърплей в българския футбол. Колко пъти съм казвал, че не искам с нищо да ми се помага, стига да се спазват правилата и да има равни условия за всички“, добави разочарованият бизнесмен и изрази недоумение от поредните неуредици в родния футбол.

Banner 468 x 60 px