Младият защитник на Ботев (Пловдив) Димитър Папазов е попаднал в полезрението на италианския елитен Болоня, пише БТА от източник, близък до “жълто-черния” клуб.

17-годишният ляв краен бранител е привлякъл вниманието на Болоня още в края на миналия сезон, когато записа 3 официални мача като титуляр за “канарчетата” под ръководството на Стефан Стоянов.

От италианския клуб са наблюдавали Папазов и в първата контрола на Ботев на старта на зимната подготовка – равенството 2:2 срещу Марица, в която защитникът асистира на Мартин Секулич за първото попадение на “жълто-черните”.

banner

Скаутите на Болоня, който в момента се намира на седма позиция в Серия А, са останали впечатлени от качествата на младия защитник и са го предложили на ръководството на клуба от калчото, което вече е провело първоначални разговори с управата на “канарчетата”.

Интерес към Папазов проявяват и няколко отбора от Англия.

През този сезон юношата на Ботев има 2 мача на сметката си в efbet лига, като и в двата случая се появи от резервната скамейка.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!