Destiny

Бонев удържа на мъжката дума, дадена пред PlovdivNews.bg - оттегли жалбата за "Колежа"

Собственикът на Парсек Груп ЕООД Бончо Бонев удържа на мъжката дума, дадена пред PlovdivNews.bg и оттегли жалбата за конкурса за строителството на стадион "Христо Ботев".

Бонев се обърна с отворено писмо към феновете на Ботев:

Уважаеми фенове на ПФК Ботев (Пловдив) и Пловдивчани, Искам да сьобщя, че подадената от нас жалба срещу избор на изпълнител за довьршването на стадион Христо Ботев е вече оттеглена. Решението за оттегляне на жалбата дойде след мой емоционален разговор с фен на ПФК Ботев (Пловдив), който заяви, че стадионът е мечта на всички фенове и жители на град Пловдив. Давам си сметка колко много усилия са положени от страна на кмета Здравко Димитров за финансирането на такъв мащабен проект, който шест години бе отлаган. В тази врьзка не желая дострояването да се забави с месеци или години заради частния ни интерес. Пренебрегвайки интереса ни като дружество, търсещо работа и на стотиците служители на "Парсек Груп", показваме, че сме обществено ангажирана фирма, която работи изцяло в обществен интерес. Дьржа да подчертая, че нашата оферта както ценово, така и технически е по-добра от тази на конкуренцията, но заради бутафорна грешка сме отстранени от участие. Имаме самочувствието да заявим, че бихме се справили най-добре сьс задачата за дострояване на стадиона, защото зад гырба си освен построените над 100 обекта имаме и две награди "Сграда на годината", една в раздел "Паметници на културата", а другата в "Образователна инфраструктура". 

Пожелавам ползотворна работа на колегите, спечелили порьчката, и Община Пловдив. Здраве и успех на всички фенове жители на град Пловдив.

УВАЖАЕМИ ЧЛЕНОВЕ НА КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА КОНКУРЕНЦИЯТА,

 На основание чл. 213, ал. 1, т. 3 от 3ОП вьв вр. чл. 155 от АПК, оттеглям подадената Жалба Ne ВХР-1955-12.11.2020 и производството срещу Решение Ne2ОРОП-39(13)/30.10.2020 г. на зам,-кмет на Община Пловдив с което се определя изпьлнител на обществена порьчка с предмет: "Изпълнениле на строеж, част от Общинската спортна инфраструктура- Стадион Христо Ботев" -град Пловдив", уникален моля да прекратите номер на порьчката вРОП:00267-2020-0052

Banner 468 x 60 px