Ние сме партия на народа, не сме се родили депутати и кметове. Никой не може да изтрие това, което ГЕРБ е направил за страната. Това заяви лидерът на партията Бойко Борисов в Шумен.

Борисов се обърна към кандидата за кмет на града проф. Колев с пожеланието да стане и академик: „Ако един ден станеш министър на образованието, можеш да станеш и академик. Такава е модата“.

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че нищо не е получил даром: „Сам съм си направил партия, сам съм си направил екип. След това заедно с вас сме градили, градили, градили – хубаво, лошо“.

banner

Борисов заяви, че е много доволен от кметовете, които са успели да санират блокове. „За съжаление, това повече няма да се случи. Десетки блокове санирахме, сега това приключи. Много неща няма да ги има. Най-важното в политиката да гарантираш финансиране. Три години нямаме План за възстановяване и устойчивост“, добави той./ dnes.bg

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!