Бандаловски скандално: Феро не е мъж, нищо не тренираме, Гиздаков разби клуба, за да става известен, 200- 300 фена изгониха Самуилов

Имам 21 мача по 90 минути за Ботев. След злополучния мач с Монтана г-н Ферарио Спасов си подаде оставката пред цяла България и каза, че държи на думата си. Това обяви в студиото на Спортал Иван Бандаловски, който бе освободен от Ботев.

Ето какво още каза Бандаловски:

Чакахме за тренировка, която трябваше да я води някой от школата. Дойдоха в съблекалнята един човек от новото сдружение, един човек от старото и г-н Караславов. Дойде треньорското ръководство, което не каза и дума. Г-н Караславов каза, че аз и Лъчо Балтанов сме освободени. Попитахме защо и той каза, че ще коментираме на следващия ден в офиса.

Треньорите не казаха нито една дума. Отборът не искаше да излиза за тренировка, но ние с Лъчо ги убедихме.

Г-н Караславов каза, че треньорът единодушно е решил да освободи мен и капитана. По такъв начин да се отнесеш с най- опитните играчи...

Попитахме Ферарио Спасов, той прехвърли вината върху друг...

Аз съм директен човек и казах "Бъди мъж и кажи за какво става въпрос. Той не каза нищо, както през последните 8 месеца.

Той си подаде оставката пред цяла България, но не и в клуба.

Г-н Ферарио Спасов взима 15 000 лева на месец и затова не си подава оставката. Имаме информация,че до една две седмици ще бъде освободен. Той не си държи на думата и обвинява другите.

Реално той е главният виновник. Никой не знае къде тича на терена. Постоянно се сменят тактики, физически сме много зле. Толкова години съм във футбола, такъв тренировъчен процес не съм виждал.

И Тодор Неделев биха изгонили, но от него биха изкарали пари, а Генев и Шоколаров имат само няколко мача.

Тези хора не са мъже и никой не ти казва нищо в очите.

Нещата бяха добре преди Самуилов да си отиде от клуба. Не сме взимали 3 заплати, от както дойде новото Сдружение. Не както казват 1 заплата, а три. Ръководство няма. Има г-н Карарславов, който си е подал оставката, но няма кой да му я подпише, и г-н Благов. Пари няма. Има 200-300 фена, които изгониха г-н Самуилов с плакати, груби думи и т.н.,както и направиха с Палихски - постоянното хранене, който толкова време даваше пари ан Ботев.

И така дойде г-н Гиздов, Гиздаков, дори не знам как се казва, и Тервел Златев, на които им зададохме 30 въпроса. Те казваха само как няма пари, няма спонсори, вървим по пътя на Левски. Трябвало да мине 1 месец одит на клуба и после ще се каже какво ще стане. Разбрах, че дори няма пари за одит в Клуба. Ботев не виждам как ще се издържа.

Не знам новото Сдружение какво може да направи. Този Г-н Гиздаков има бизнес с 3-ма работници. Явно искат да станат известни. В България има всякакви болни хора.

Асен Караславов казва, че е еднолично решение на треньорското ръководство. И Асен Караславов е в оставка и иска да си ходи, но няма кой да му подпише оставката. Истински хаос. Грозно е.

Това е третият отбор с най-много фенове в България. 

И излизам да кажа това на всички, които обичат този отбор. Г-н Борисов не може да се занимава само с 'идиоти'. Човекът прави всичко за българският футбол и накрая идват 200-300 човека да развалят всичко. Казвам истината, която всички в отбора подкрепят.

 Напрежението в този отбор е все едно играеш в Реал Мадрид, а не в Ботев. Видяхте какво стана 5 точки от 7 кръга. Първите 3 мача играхме много добре. От мача с Арда всичко е потоп. От както тези хора влезнаха в съблекалнята.

Един човек като Лъчо Балтанов, играл е контузен много мачове, дал е всичко за Клуба, искал е винаги да завърши кариерата си в Ботев, Купа, Суперкупа, европейски мачове, заслужаваше поне да се разговаря с него, а не да го изгонят като "мръсно куче".

Много хора ме подкрепиха. Имаше хора, които не бяха на моето мнение, но смятам, че след това, което казах ще дойдат на моето. Имам много приятели от Клуба - от отбора, от феновете, от фракциите, уважавам Клуба много. Съжалявам, защото исках да играя още много в Клуба. Радвам се за всички тези приятелства.

Надявам се да се вдигне този отбор. Да се оправят нещата.

Banner 468 x 60 px