Защо имам неприятния вкус в устата, че конституционните промени са поредната гадост, сервирана от въпросната сглобка, некоалиция или както там се нарича? Защо? Защо? Защо? Напоследък непрекъснато си задавам този въпрос.

Нямам отговори, а ситуацията става все по сюрреалистична. Единственият отговор, който намирам, е, че в момента, за съжаление, ни управляват некадърни, неморални и некомпетентни, алчни за власт и самозабравили се хора, които моментално трябва да си подадат оставката. Това написа във Facebook лидерът на ИТН Слави Трифонов.

“Гледам дебатите в Парламента за промени в най-важният български закон – българската Конституция. Аз не съм юрист, но гледам в правото си на български гражданин. Защото ме интересува, като български гражданин, какво налага промени в българската Конституция, защо трябва да бъде променяна, какви са предложенията и кой ги предлага. Предлагат ги други български граждани”, коментира той.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!