Destiny

Детски футболен турнир под наслов "Футболът е по-добрия начин да пораснеш"

След седмица в нашият град стартира футболния турнир Lion cup-summer 2020 за деца родени 2012 и 2013 година. Надпреварата за най-малките таланти ще се проведе на терените на Младежки спортен център-Пловдив. Организаторите от ф.к. Лион2017 са подготвили много футболни емоции както за големия брой участници,които ги очакват и доста награди,така и за подкрепящите ги родители,фенове и присъстващи зрители.

Присъствие освен на отбора на домакините ф.к.Лион2017 са заявили отбори от други водещи школи в Пловдив - Спартак, Велд, Пловдив Сити,така и на Хебър Пазарджик,Шампион Ст.Загора, Беломорец Асеновград, Арда Кърджали и Филипов Казанлък.

Турнирът ще се проведе на 28 и 29 август с начален час 9:00.

Подкрепа в начинанието дадоха компанията за вода Михалково и Ови и Сари, а турнирът се провежда със съдействието на Младежки спортен център-Пловдив.

Организаторите уведомяват всички присъстващи зрители по време на турнира да спазват противоепедемичните мерки, наложени за безопастност от областния щаб на територията на гр.Пловдив и им пожелава много емоции и вълнения с най-малките и най-истински футболисти! 

Banner 468 x 60 px