Водещи новини:

Лазар Марин се разбрал с ЦСКА 1948, подписва днес

 Новакът в елита ФК ЦСКА 1948 Сф спечели битката за подписа на левия бек Лазар Ма­рин. Това обяви във Фейсбук благодетелят на отбора Цветомир Найденов. Той приветства играча с "Добре дошъл". Остава днес футболистът официално да бъде обявен за ново попълнение на отбора.

През лятото изненадващо се стигна до раздяла между 26-годишния Марин и Ботев Пловдив. Двете страни раз­трогнаха контракта си по взаимно съгласие, след като жълто-черните взеха двама чужденци, които могат да играят вляво на отбраната -Мите Цикарски и Маркиньос. Затова и в един момент Марин се оказа нену­жен на треньора ферарио Спасов.

Към играча има­ше сериозен инте­рес от родни ти­мове, но нито един от тях не ус­пя да извади пари­те, давани му от ФК ЦСКА 1948 Сф. В контакт с Лазар бяха и от Левски, но той е от­рязал сините. Бившият играч на ЦСКА не успя да постигне споразумение за контракт и със Славия. Освен това левият бек е имал и предложе­ние от Етър.

В момента сто­личани се готвят за втория кръг на шампионата. В не­го те ще срещнат направилия отли­чен старт на кам­панията Берое. Мачът в Стара Загора е в по­неделник, 17 август, от 20:00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

Banner 468 x 60 px