Феро: По нищо не отстъпваме на Локомотив, надявам се този сезон да наваксаме пропуснатото

Искам и аз отново да благодаря на господин Самуилов, че ни предостави възможността да вземем класни играчи и да се подготвим добре за новия сезон. Имахме малко време, изиграхме само една контрола срещу отбора на Етър и една двустранна игра с юношите от U19. Tова заяви старши-треньорът на жълто-черните Ферарио Спасов на пресконференция днес.

"Мисля, че сме доста непредвидим отбор и Локомотив не се е запознал достатъчно добре с възможностите ни. Готови сме за новия сезон. 

Взехме много класни играчи с много добри качества, но не съм човек, който да говори предварително. Интересува ме в неделя да излезем и да играем добре. Не мисля, че е от значение кой футболист от къде идва и от кой съм доволен, важното е, че направихме добра подготовка и много ми харесва настроението в отбора, надявам се, че това настроение ще го има и след мача. 

Тогава ще мога да дам и оценка дали селекцията ни е била сполучлива и дали времето е било достатъчно да се подготвим, но мисля, че взехме чудесни футболисти и те са успели дори за краткото време да се сработят", коментира Феро. 

"Направихме всичко възможно да запознаем новите попълнения със заряда на дербито, неговата история и колко важно е то за нас.  Nадявам се, че ще овладеем напрежението, защото Локомотив за много дoбър отбор и за да победим трябва да имаме повече желание, защото когато има желание всичко се постига. По нищо не им отстъпваме. Надявам се, че този сезон ще успеем да наваксаме всичко това, което пропуснахме миналия", завърши треньорът на Ботев.

Media

Banner 468 x 60 px