Четирима души се удавиха за ден по Южното Черноморие. Двама братя чешки туристи (на 67 г. и на 71 г.) са се удавили в морето на плаж „Вая“ край Иракли, съобщиха за БТА от полицията в Бургас.

Сигналът е подаден около 11:40 часа днес. Установено е, че в морето е влязъл един от мъжете, който е започнал да се дави. Вторият мъж се е притекъл на помощ, но и двамата са били повлечени от бурните води.

От полицията в Бургас съобщиха, че десет минути по-рано е получено съобщение за инцидент на южния плаж в Несебър. Там в морето е открит починал 73-годишен румънски турист, който по данни на съпругата му, бил със здравословни проблеми.

banner

Още един инцидент е регистриран днес по Южното Черноморие. В морето на южния плаж в Приморско е открито тялото на 59-годишен мъж от София. Вероятно и при този случай се касае за здравословен проблем, според полицията. Предстои да бъде направена аутопсия на починалите, която ще установи причините, довели до фаталния край, информираха от МВР.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space