Destiny

Крушчич: Утре ни трябват голове, Ботев не е само Неделев

Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич смята, че неговият тим е готов да се класира за финала за Купата на България. Специалистът е на мнение, че отборът в първия двубой е играл добре, но единствено липсата на гол е попречила сега да бъде в по-добра позиция.

“Целта ни утре е да победим. Ние винаги играем за победа, така ще бъде и утре. Няма фаворит в мача, но нас не ни устройва равенството. Трябва да вкараме гол. В първия мач контролирахме ситуацията и само това ни липсваше. Съжалявам, че утре ще има по-малко хора заради епидемичната ситуация. Не знам как точно ще бъде, но се надявам, че феновете, които дойдат ще ни подкрепят”, каза треньорът.

“В Ботев не е само Неделев, имат и други класи играчи. Балтанов е най-ключовият футболист в техния отбор. За мен най-важното е, че моите футболисти с изключение на Юрич са здрави. Кой ще играе, ще видим утре. Белтраме беше малко болен, имаше съмнение за коронавирус, но направихме тест и беше отрицателен. Имаше разстройство и не тренираше два-три дни, но вече е на разположение”.

“Надявам се, че новите футболисти ще вдигнат качеството на тима. Ръководството постъпи много умно, че ги уреди още сега, защото ще може много по-бързо да се адаптират за новия сезон”, каза Крушчич, предава Sportal.bg.

Banner 468 x 60 px