Изпълнителният директор на Българския футболен съюз Борислав Попов ще бъде отстранен от поста си. Това обяви президентът на БФС Георги Иванов при прибирането на българската делегация от Унгария, където „лъвовете“ завършиха 0:0 с Беларус. Гонзо разкри и че се прекратява практиката за отдаването под наем на части от националната футболна база в „Бояна“.

„Предвид създалата се ситуация, напрежението и недоворието към Съдийската комисия и съдиите, нормално да се направи промяна. Смятам, че това е за добро. Казал съм на всички, които работят в БФС, че всички отбори трябва да бъдат равноправни. Който не си върши работата, ще бъде сменен и няма да правя компромиси. На 11-и имаме Изпълком, в който ще бъде сменен изпълнителният директор. Има и други неща, които ще разберете. Става въпрос и за базата. Ще я използват само националните отбори и футболните отбори. Ще прекратим всички тези практики с отдаването под наем на футболната база. Има и много неща, които трябва да решим в Изпълкома, но след като свърши, ще разберете“, разкри Иванов.dsport

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space