Левски продължава с опитите си да привлече халфа Серкан Юсеин. В момента ръководствата на “сините” и Крумовград водят финални преговори. От “Герена” не са се отказали от идеята да вземат национала, като Станислав Генчев иска да подсили състава именно в средата на терена.

Договорът на Серкан Юсеин с Крумовград е до лятото на 2025 година и за правата му ще трябва да се плаща трансферна сума. Част от сделката може да бъде финансирана и от парите от трансферите на Хосе Кордоба в Норич и Рикардиньо във Виктория (Пилзен). Както е известно, голяма част от сумата ще отиде за покриване на дълга към НАП.

28-годишният халф направи много силен сезон. Юсеин изигра 30 мача, в които реализира 5 гола и направи 7 асистенции. Солидните изяви за хита на изминалия сезон му осигуриха и повиквателна за националния отбор, като дебютът му бе в контролата срещу Румъния (0:0) в Букурещ.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space