Италианската футболна легенда Роберто Баджо беше откаран по спешност в болница, след като беше ограбен, докато гледаше поражението на страната си от Испания с 0:1 на Евро 2024.

Според Corriere del Veneto банда от петима въоръжени главорези е нахлула в семейния му дом около 22 часа в четвъртък вечерта. Баджо се е опитал да се изправи срещу тях, но след кратка борба бившата звезда на Ювентус беше ударен по главата с приклада на пистолет.

Баджо е получил тежка травма на главата, а бившият футболист и семейството му са прекарали известно време заключени в една от стаите в семейния им дом. След това бандитите претърсили къщата, отмъквайки часовници, бижута и пари.

След като Баджо се уверил, че крадците са си тръгнали, той разбил вратата на стаята, в която семейството му било заключено и се обадил на полицията. След като пристига на място екип на полиция и бърза помощ, Баджо е откаран в болница, където са му били направени няколко шева. Твърди се, че семейството му е разтърсено, но не е пострадало.tema sport

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space