Пазарджишкият строителен предприемач Валентин Василев-Валдани е новият президент на футболен клуб Хебър. 45-годишният бизнесмен заменя на поста бившия национал Владимир Гаджев, който бе начело на паразджишкия отбор през последните 3 месеца, предаде БТА.

Василев ще управлява клуба с помощта на Управителен съвет от седем души, в който освен него, попаднаха друг бивш национал Йордан Минев, кметът на село Добровница Гурко Митев, журналистът Димитър Комсийски, икономистът Лазар Костов и бизнесмените Николай Ичев и Димчо Ганев.

В началото на срещата бившият вече председател на УС Гаджев направи кратък отчет за отминалия тримесечен преходен период. След него думата взе един от основните до момента спонсори на клуба – Румен Димитров, който запозна делегатите с фактическата ситуация към днешна дата. Той благодари на всички останали спонсори, дали своята лепта за финансиране на отбора от Нова година до момента и заедно с това подчерта, че само с обединените усилия на всички Хебър ще преодолее трудностите.

По повод на това Димитров добави, че вече е провел два конструктивни разговора с кмета на Пазарджик Петър Куленски относно субсидирането на Хебър от страна на Общината, като ангажиментът да бъде за шестте месеца от второто полугодие на тази година.

banner

В края на събранието присъстващите дебатираха по няколко основни теми, свързани с дейността на Хебър – бюджета на клуба за сезон 2024/2025, взаимодействията с местната власт, работата в Детско- юношеската школа на клуба, селекция и подготовка, привличането на допълнителни спонсори.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space