Отборите на Хърватия и Албания изиграха пореден спектакъл от Евро 2024, завършвайки 2:2 в драматична схватка от група “В”, в която са още Испания и Италия. Казим Лачи беше точен за албанците в 11-тата минута, но в рамките на две минути съперникът обърна чрез Андрей Крамарич (74′) и автогол на Клаус Джазула (76′). В добавеното време обаче същият този Джазула успя да се реваншира с гол за крайното 2:2.

Това са едва първи точки и за двата тима, след като в първия кръг те загубиха своите срещи. В последния пък им остават сблъсъци с фаворитите, което ограничава шансовете им за продължаване напред дори като един от четирите най-добрите трети отбора.

И двата тима загубиха в първите си срещи, заради което сега са притиснати до стената. “Ватрените” бяха разбити от Испания с 3:0, а албанците отстъпиха с 1:2 от Италия. Дербито между иберийците и шампиона е утре вечер.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space