Септември София ще се опита да привлече млади играчи под наем от ЦСКА, Левски и Ботев Пловдив. Основният проблем е, че при канарчетата и армейците това ще е по-трудно, защото от новия сезон те ще имат дублиращи състави във Втора лига. Въпреки това Септември ще иска да вземе като преотстъпени някои от родните състезатели на сините, червените и жълто-черните, за да им даде шанс да се изявяват в Първа лига.

„Селекцията я правят треньора Николай Митов и директора Кристиян Добрев. Казал съм и че приоритет са българските играчи, ако обаче те имат големи претенции да взимат чужденци. Това е. Ще направя лек завой, докато ми излезе някое по-сериозно поколение от школата”, коментира собственикът на Септември Румен Чандъров пред „Тема Спорт“.

Новакът в елита направи масова чистка, разделяйки се с 9 от своите футболисти, спечелили промоцията.

През новия сезон част от отбора няма да бъдат капитанът Асен Георгиев, Айкут Рамадан, Георги Динков, Иван Арсов, Йоан Гаврилов, Йордан Йорданов, Йосип Михалич, Мартин Стоянов и Мартин Тошев.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space