Капитанът на Спартак Пловдив Георги Лазаров, който е роден през 2005 година и заби цели 29 попадения за тима в Югоизточната Трета лига, потегля към новака във Втора лига Фратрия Варна.

“Георги Лазаров показа много добро ниво в нашия отбор и заслужава да играе професионален футбол. Говорим с тях, мисля че всичко ще е наред и ще отиде там. Целите ни през новия сезон ще бъдат отново същите, а именно класиране във Втора лига. Вече се работи усилено по селекцията, за да може да се подсили и да надградим в сравнение с миналия сезон”, обяви тизпълнителният директор на „гладиаторите“ Денис Хасан.

„Пожелаваме успех от сърце на нашия капитан Жоро Лазаров в новия му отбор! Жорка, благодарим ти за раздаването и за всички хубави моменти! Винаги носи Спартак в сърцето си! Успех“, написаха привържениците на Спартак в своята официална страница във Фейсбук.

„Благодаря Ви за искрената подкрепа! Спартак винаги ще ми е в сърцето! Пожелавам успех на Спартак и дано този велик клуб скоро бъде там, където му е мястото и ви носи само положителни емоции“, написа Георги Лазаров.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space