Нападателят на Лудогорец Бърнард Текпетей намекна, че може да заиграе за националния отбор на България. 26-годишният ганаец направи в родината си по време на интервю за радио „Джой“.

„Възможно е да заиграя за България, тъй като имам паспорт и съм получавал предложения от футболния съюз. Ако реша да играя за България, ще бъде след обсъждане с цялото семейство. Майка ми със сигурност няма да е много щастлива, ако сменя националния отбор“, призна Текпетей.

Нападателят на Лудогорец остана извън селекцията за мачовете на Гана от квалификациите за Мондиал 2026 срещу Мали (2:1) и ЦАР (на 10 юни).

Бърнард Текпетей има само два мача за „черните звезди“. Те са през 2017 г. в турнира за Купата на Африканските нации – загуби с 0:1 от Буркина Фасо и Египет.tema sport

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space